Gratis webinar: Haal het beste uit je kind

‘Een growth mindset is dé sleutel tot verandering, persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen’ stelt Ilse Vande Walle – auteur van ‘Haal het beste uit je kind’

We leren onze kinderen zo vaak dat er maar één oplossing is voor een hindernis. Die oplossing kan voor tien kinderen goed werken, terwijl het elfde kind tegen een muur botst. Heeft dat elfde kind dan een probleem?

Wel als je focust op het eindproduct in plaats van op het proces. Wel als je onderweg alleen ziet wat niet werkt. Wel als je alle kinderen op dezelfde manier in de wereld wilt doen passen en niet kijkt naar hoe de wereld beter bij je kind kan passen.

'Haal het beste uit je kind' gaat over veerkracht. Over vaardigheden aanleren die je helpen om hindernissen te nemen. Over hoe je kijkt naar jezelf, de anderen en de wereld vanuit een growth mindset. Over omgaan met falen en uitdagingen op een manier die werkt, ook voor het elfde kind.’
De spreker van dit gratis webinar is Ilse Vande Walle, auteur van ‘Haal het beste uit je kind’ en freelance medewerker bij VCOK. 


Dag en uur

do 28/09/23 | 20u00 - 21u30
INSCHRIJVEN

Begeleider

Ilse Vande Walle

Plaats

Via internet
op je eigen pc, of tablet

Bijdrage

Gratis

Code

WEB2809

In samenwerking met

Gezinsbond - uitgeverij Lannoo