NIEUWS


18/09/2020: Save the date

Er staat weer een KIDDOdag gepland op vrijdag 18 september.
Kan je je niet vrijmaken op vrijdag? Geen nood, zaterdag 25 april kan je ook deelnemen aan ons Kiddo ontbijt.
Inschrijven kan via www.vbjk.be03/06/2020: Open Natuur Ateliers

VCOK organiseert samen met Natuurpunt Gent een reeks Open Natuur Ateliers voor kinderen van 1,5 tot 12 jaar en hun ouders. De ateliers gaan door op de eerste woensdag van de maand in en rond NMC Bourgoyen Gent van 14u-16u.31/03/2020: Webinarreeks VCOK & Sensoa

VCOK en Sensoa slaan opnieuw de handen in elkaar en presenteren jullie doorheen de maand maart een boeiende webinarreeks over seksualiteit bij kinderen en jongeren.
Wil je er meer over weten? Kijk dan eens op vcok.be/webinars
lees meer ...05/12/2019: MeMoQ Aanbod

VCOK heeft een heel gevarieerd aanbod vormingen die passen bij de verschillende dimensies van het zelfevaluatie-instrument MeMoQ. Wil jij dit instrument verder implementeren en de kwaliteit van jouw werking verbeteren?
Zoek dan eens in ons aanbod op trefwoord MeMoQ en je krijgt een lijstje met alle vormingen. Alle vormingen kunnen ook in jouw voorziening gebracht worden.
Mis je nog iets? Vraag het ons! VCOK werkt waar mogelijk altijd op maat en op vraag.
lees meer ...Besparingen cultuursector

De besparingen in de cultuursector hebben voor alle organisaties grote gevolgen. VCOK deelt het ongenoegen van de sector.
Het persbericht van De Federatie over de aanpassingen aan het decreet lees je hier: https://www.defederatie.org/regelgeving-subsidies/persbericht-vlaamse-regering-zet-voortbestaan-van-150-verenigingen-op-losse-schroeven

op zoek naar een vorming?

ontdek hier ons aanbod