In de bres bij examenstress

Herkent u het ook? De examens komen eraan. De examenkoorts stijgt. Iedereen loopt op de tipjes van zijn tenen. De stress woont weer even in het huis. Conflicten of emotionele situaties zijn nooit veraf. Je probeert je 'student' te vertroetelen en toch loopt het ergens mis. Je wilt je zoon of dochter zo goed mogelijk helpen, maar het verloopt toch niet naar wens. Wat is de oorzaak?

Hoe kunnen wij voor onze kinderen in de bres springen tijdens en voor de examens en hoe kunnen we onze kinderen zo adequaat mogelijk ondersteunen? Waar kunnen we best rekening mee houden? Met welke handige last minute survivaltips kunnen we onze jongeren toch nog best doorheen de blok en examenperiodes loodsen. Wat kunnen we doen om hier als gezin deze stress periode samen sterk te trotseren?

Tijdens deze interactieve workshop kunnen ouders hun eigen zorgen en vragen aankaarten. We geven enerzijds tips rond efficiënt studeren in de examenperiode, maar zeker ook rond 'je wel in je vel' voelen. Want welbevinden is de basis van alle groei en ontplooiing.


Dag en uur

di 06/11/18 | 19u30 -  21u30

Begeleider

Marleen Jans

Plaats

Ankerpunt
Oud-Heverleestraat 62, 3001 Heverlee

Code

18/AK/03

Inschrijven

http://www.ankerpunt.be
e-mail

In samenwerking met

Ankerpunt