Drawing Days: tekenloket

(Z)Wetenschappelijk onderzoek naar telepathisch geleiden van fantasie en tekentalent.

In een bijzonder loket onderzoekt een al even bijzondere professor of ze met haar nieuwe uitvinding kinderen en volwassenen telepathisch fantasie en tekentalent kan laten uitwisselen. In het loket mogen volwassenen en kinderen samen plaatsnemen. Ze tekenen los van elkaar een deel van een dier. Na het experiment is een nieuwe diersoort geboren. Zin in een creatieve tekenuitdaging? Geef 5 min. van je tijd aan dit (z)wetenschappelijk onderzoek en help zo de generatiekloof te dichten.

Deze activiteit is gratis! Er is geen reservatie nodig!

Meer weten over Drawing Days?
Na succesvolle edities in Gent, Antwerpen, Leuven en Hasselt, meert het festival dit najaar aan in Oostende. Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 september 2018 wordt de stad aan zee dé tekenhoofdstad van België. Drie dagen lang, op zoveel mogelijk plaatsen, gaan mensen aan de slag met potlood, papier, inkt, maar ook met technologie en nieuwe materialen. Om zo tekenen opnieuw uit te vinden, te experimenteren en hun ervaring en vondsten te delen.

Jong en oud, ervaren of absolute beginner: we roepen iedereen op om mee te doen en Oostende om te toveren tot één groot atelier vol ideeën en spektakel. Workshops, lezingen, tentoonstellingen en vooral tekenacties door de hele stad: dat willen we met Drawing Days tot stand brengen. 

Dag en uur

za 29/09/18 | 10u00 -  17u00
zo 30/09/18 | 10u00 -  17u00

Begeleider

Veerle Derave

Plaats

Huis van het Kind Oostende
Edith Cavellstraat 54-56, 8400 Oostende

Code

18/DRA2

Inschrijven

http://drawingdays.be/activiteit/tekenloket/

In samenwerking met

Huis van het Kind Oostende, Drawing Days en KUNSTWERKT