Drawing Days 2018: tekendorp voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar)

Samen met je baby of peuter experimenteren en ontdekken?

Wil je graag samen met je baby en/of peuter een fijne creatieve tijd beleven? Kom naar ons kartonnen tekendorp! Baby’s en peuters kunnen er spelen in de huisjes en kruipen en lopen zoveel als ze willen. Intussen kunnen ze tekenen met wasco’s. De bomen, de weg, de huisjes: alles mogen ze onder handen nemen. Ouders kunnen gerust meetekenen, of een lijn trekken die hun kleintje dan kan volgen. Als het hele tekendorp op het einde van het weekend vol tekeningen staat, is de missie geslaagd.

Deze activiteit is gratis! Er is geen reservatie nodig, maar om het voor iedereen aangenaam te houden, delen we onze activiteit op in tijdsblokken. Onze activiteit is bemand tussen: 10u–12u15, 13u–14u45 en 15u–16u45. Tussenin nemen we even pauze. Wees er dus snel bij, want de plaatsen zijn beperkt !

Meer weten over Drawing Days?
Na succesvolle edities in Gent, Antwerpen, Leuven en Hasselt, meert het festival dit najaar aan in Oostende. Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 september 2018 wordt de stad aan zee dé tekenhoofdstad van België. Drie dagen lang, op zoveel mogelijk plaatsen, gaan mensen aan de slag met potlood, papier, inkt, maar ook met technologie en nieuwe materialen. Om zo tekenen opnieuw uit te vinden, te experimenteren en hun ervaring en vondsten te delen.

Jong en oud, ervaren of absolute beginner: we roepen iedereen op om mee te doen en Oostende om te toveren tot één groot atelier vol ideeën en spektakel. Workshops, lezingen, tentoonstellingen en vooral tekenacties door de hele stad: dat willen we met Drawing Days tot stand brengen. 

Dag en uur

za 29/09/18 | 10u00 -  17u00
zo 30/09/18 | 10u00 -  17u00

Begeleider

Veerle Derave

Plaats

Huis van het Kind Oostende
Edith Cavellstraat 54-56, 8400 Oostende

Code

18/DRA/01

Inschrijven

http://drawingdays.be/activiteit/tekendorp-voor-de-allerkleinsten/

In samenwerking met

Huis van het Kind Oostende, Drawing Days, KUNSTWERKT