Online vorming: Buitenruimte en buitenspel

Buitenspel verrijkt de ervaringswereld van kinderen. Buiten kunnen kinderen op verkenning gaan, hun grenzen verleggen en hun mogelijkheden ontdekken. Een goed ingerichte en gevarieerde buitenruimte en bijzondere aandacht voor spelprikkels buiten zijn daarbij van belang.
In deze vorming krijg je heel wat ideeën, tips en praktijkvoorbeelden om dit in de praktijk te brengen. Je doet ook inzichten op over dimensie 5 ‘Omgeving’ van het zelfevaluatie-instrument MeMoQ.

Praktisch:
Deze online vorming bestaat uit 3 onderdelen:
1. Je krijgt een week vooraf (04/05/2021) persoonlijke link om de vorming online te bekijken op een moment dat jou het beste past. De VCOK-medewerker geeft er toelichting en inspiratie.
2. We sturen jou een opdrachtenfiche met verschillende opdrachten die je zelfstandig kan doen tijdens en na het bekijken van de opname.
3. Tijdens een Zoomsessie op 11/05/2021 bespreek je de vorming samen met de andere deelnemers en een VCOK-medewerker op een afgesproken tijdstip. Daarin kan je uitwisselen, vragen stellen, casussen bespreken en feedback krijgen op de uitgewerkte opdrachten en het actieplan voor de praktijk.


Dag en uur

di 11/05/21 | 19u00 -  21u30

Begeleider

Ann-Sophie Dhaenens

Plaats

Via internet
op je eigen pc, laptop, of tablet

Bijdrage

€ 30,00

Code

21/1105

NIEUW