Online vorming Spelkoffers maken

In deze vorming zoomen we in op het spel van kinderen en hoe je als begeleider diverse spelimpulsen kan geven. Je krijgt een heleboel inspirerende voorbeelden over prikkelende materialen. Met de pedagogische ideeën van Loris Malaguzzi als inspiratie, onderzoeken we welke spelkoffers echt kunnen inspelen op de interesses van kinderen. We gaan in op de pedagogie van ‘kijken, luisteren en inspelen’ en hoe je die in de praktijk kan omzetten. Ook de verschillende ervaringsgebieden (zoals geformuleerd in het pedagogisch raamwerk MeMoQ) komen aan bod. Na deze vorming heb je heel wat nieuwe inzichten en plannen voor concrete spelkoffers in jouw praktijk.

 

Praktisch: 

  • Na inschrijving krijg je een persoonlijke link om de vorming online te bekijken. Deze link is beschikbaar van 15/10 tot 22/10. 
  • Op donderdag 22 oktober kan je deelnemen aan een zoomsessie (online bespreking) om 9u30 of om 19u30. Tijdens de sessie bespreek je met de lesgeefster en de andere deelnemers de opdracht uit de vorming. Je krijgt feedback, kan ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers en vragen stellen. 

    Wil je liever aansluiten bij de zoomsessie van 9u30? Klik hier
 


Dag en uur

do 22/10/20 | 19u30 -  21u30

Begeleider

Annelies Roelandt
Ann-Sophie Dhaenens

Plaats

Via internet
op je eigen pc, laptop, of tablet

Bijdrage

€ 30,00

Code

20/SPO/102

NIEUW